Dan Voiculescu, replică la EVZ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Dan Voiculescu a răspuns cotidianului Evenimentul Zilei, după ce în publicație a apărut un document referitor la privatizarea ICA.

„Am primit astăzi de la un ziar politic, deținut de Elena Udrea, un ajutor nesperat.

Într-un articol de două pagini publicat în print și în online, materialul demonstrează că valoarea de 60 de milioane de euro vehiculată în dosarul ICA este o aberație.

Conform așa-ziselor documente și probe prezentate, patrimoniul ICA ar valora aproximativ 7 milioane de dolari. Această valoare rezultă dintr-o comparație făcută în raport cu terenul Societății Naţionale „Tutunul Românesc" (dublu ca suprafață, aflat în imediata vecinătate a terenului ICA) care a fost evaluat – conform spuselor "vitejilor" regimului Băsescu-Udrea – la aproximativ 14 milioane de dolari.

Citește și: Sorin Pantiș, inculpat în dosarul ICA: Vom fi declarați nevinovați

Însă, domnilor jurnaliști independenți plătiți de Elena Udrea, de la 7 milioane la 60 de milioane de euro, este o diferență enormă.

Vă mulțumesc pentru că, prin materialul publicat, recunoașteți în sfârșit că valoarea de 60 de milioane este utopică și obținută prin presiuni ale procurorului Emilian Eva asupra specialistului Aurelia Nicolae", a scris Voiculescu pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel