Dan Voiculescu, pledoaria în fața judecătorilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Dan Voiculescu a început pledoaria în dosarul "Telepatia", după 11 ore de proces.  Este a doua zi consecutivă în care procesul durează 11 ore la Curtea de Apel București. 

Dan Voiculescu spune ca rechizitoriul este incorect, nu se bazează pe vreo probă materială, e o poveste făcută de un procuror cu talent, dar nu de scriitor, ci de procuror.

De asemenea, preşedintele fondator al Partidului Conservator a precizat că rechizitoriul este bazat pe falsuri, nu sunt probe directe: „A existat un NUP care a fost infirmat, dar nu spune că a fost infirmat în 2007, după ce eu am făcut măririle de capital. E urât”.

"A doua chestiune. În rechizitoriu se vorbeşte de Sandu Jean Cătălin. Se spune că era director la Bioprod. Pentru a vă demonstra superficialitatea rechizitoriului, director acolo era tot un Sandu, dar Sandu Constantin. Spune domna procuror că martorii au confirmat. E minciună", a mai spus Dan Voiculescu.

"Se trece cu vederea foarte uşor un lucru foarte grav. Există mărturii în care oamenii zic că procurorii i-au determinat să spuna lucruri negative. Părerea mea este că întreaga urmărire penală s-a făcut în lipsa mea, câteva luni, în care eu eram vânat, dar nu am fost chemat niciodată de procurori şi nici avocatul meu nu a participat la audieri ale martorilor", susţine Dan Voiculescu, care a mai declarat că "să anchetezi un an fără a interoga şi învinuitul este imoral şi incorect". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel