Data actualizării:
Data publicării:

Dan Voiculescu a absolvit, de curând, Facultatea de Teologie: "Încerc să primesc și binecuvântarea dumnezeiască"

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Dan Voiculescu, fondatorul Antenelor, a terminat a doua facultate, la 77 de ani. Proaspăt absolvent de Teologie, ar putea ajunge să slujească în biserică în viitorul apropiat. Mai are, însă, câteva etape de parcurs.

Fondatorul trustului Intact, care are în portofoliu, printre altele, posturile Antena 1 și Antena 3, a absolvit, în 2023, Facultatea de Teologie. 

Potrivit cancan.ro, lui Dan Voiculescu i s-ar fi propus susținerea unor examene suplimentare pentru a fi hirotonosit ca preot, iar fostului om de afaceri i-ar fi surâs ideea, mai ales că, de-a lungul timpului, și-a declarat, cu fiecare ocazie, credința în Dumnezeu.

"Recunosc că îmi este foarte greu și încă nu știu cum mă descurc"

Într-o postare pe blogul personal, Dan Voiculescu nu s-a ferit să recunoască faptul că, în prezent, se concentrează pe tainele credinței și încă face eforturi să le descifreze.

„După ce am luat licența în teologie, încerc să primesc și binecuvântarea Dumnezeiască. Să cunosc tainele și rolul credinței în viața oamenilor. Recunosc că îmi este foarte greu și încă nu știu cum mă descurc. Dar înțelegerea propriei necunoașteri poate deschide drumul către cunoaștere. Credința în Dumnezeu este aceea care ne arată calea în viață și ne poate elibera de frica de moarte. Și de toate celelalte temeri care ne rătăcesc de la drumul către o profundă împlinire", a mărturisit, recent, Dan Voiculescu.

„Eu cred în Dumnezeu și sunt umanist. În Statele Unite, Curtea Supremă a admis că umanismul este echivalent cu o religie în sensul limitat al autorizării umaniștilor să oficieze ceremonii", spunea Voiculescu pe site-ul Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), în mai 2022.

În 1982, Dan Voiculescu a terminat prima facultate, cea de Comerț Exterior din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel