Dan Tudorache a găsit SOLUȚIA pentru rezolvarea situației de la Sectorul 1: Dacă toată lumea spune că e FRAUDĂ, atunci să...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Telenovela rezultatelor alegerilor locale de la Sectorul 1 al Capitalei continuă. Nici până la această oră nu se știe numele învingătorului alegerilor, iar cei doi favoriți la câștigarea funcției de edil al celui mai important sector din București afirmă că sunt câștigătorii bătăliei.

Dan Tudorache a găsit soluția pentru rezolvarea situației care există în acest moment la Sectorul 1. Într-o postare pe Facebook, edilul în exercițiu al Sectorului 1 a oferit detalii despre ce se petrece acum la primărie: 

„Așteptăm decizia BEC în legătură cu renumărarea voturilor din toate secțiile de votare. Atât timp cât și USR-PLUS strigă “Fraudă!”, și noi strigăm “Fraudă!”, cred că situația la Sectorul 1 trebuie clarificată, înainte de începerea unui nou mandat de primar, indiferent cine va conduce Primăria Sectorului 1 în următorii patru ani. În ceea ce privește acuzațiile și circul făcut în ultimele zile de contracandidata mea, las oamenii să judece”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel