Dan Şova s-a predat poliţiştilor
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Dan Şova a ajuns la sediul IPJ Ilfov, după ce s-a predat poliţiştilor.

Fostul senator Dan Şova a ajuns miercuri după-amiază la sediul IPJ Ilfov, după ce s-a predat poliţiştilor în urma condamnării sale la trei ani de închisoare cu executare în dosarul 'CET Govora'. Şova urmează să fie încarcerat la Penitenciarul Rahova, au anunţat oficiali ai IPJ Ilfov.

Mandatul de arestare pentru Dan Şova sosisetot  miercuri la Poliţia Ilfov după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, miercuri, pe fostul senator la 3 ani de închisoare cu executare în dosarul 'CET Govora', decizia fiind definitivă.

În acelaşi dosar, magistraţii au menţinut condamnarea fostului director al CET Govora Mihai Bălan la trei ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu în formă continuată, cu un termen de supraveghere. Pe de altă parte, completul de cinci judecători a dispus ca Mihai Bălan să presteze 60 de zile muncă în folosul comunităţii la Primăria comunei Câineni, acesta având de plătit şi suma de 1.056.000 lei către CET Govora. Decizia a fost luată cu majoritate de voturi de către completul de cinci judecători de la Instanţa supremă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel