Dan Şova, audiat la DNA în dosarul Rovinari-Turceni
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Senatorul PSD  Dan Şova este audiat, vineri,  la sediul DNA,  în dosarul Turceni - Rovinari în care premierul Victor Ponta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor.

Dan Şova a ajuns la DNA, vineri, la scurt timp de la plecarea lui Victor Ponta de la sediul Direcţiei Anticorupţie, unde premierului i s-a adus la cunoştinţă că este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani.

Dan Şova este urmărit penal in dosarul Turceni-Rovinari. Fostul ministru a declarat la intrarea la audieri că nu a fost niciodată în conflict de interese.

Dan Şova este urmărit penal pentru trei fapte de complicitate la abuz în serviciu, cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, după ce în perioada 2007-2008 firma "Şova şi Asociaţii" a încheiat trei contracte de asistenţă juridică cu complexurile Turceni şi Rovinari, în urma cărora acestea ar fi fost prejudiciate cu aproape 3,5 milioane de lei.

Citește și: Victor Ponta, urmărit penal de DNA. Bogdan Chirieac: "Se pune problema rămânerii sale în funcție"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel