Dan Podaru (PER), invitație directă la dezbatere pentru Clotilde Armand: Este timpul ca locuitorii Sectorului 1 să primească răspunsuri
Data publicării:
Autor: George Eduard Caramiciu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Dan Podaru
Sursa foto: Facebook Dan Podaru
Dan Podaru, fost consilier local Sectorul 1 și candidat la locale din partea Partidului Ecologist Român, a lansat o invitație directă la dezbatere actualului primar de sector, Clotilde Armand.

„Edilul în funcție al sectorului 1, Clotilde Armand, se ascunde în spatele acuzațiilor și evită dezbaterile reale cu contracandidații săi.

Este momentul să punem capăt acestui circ al politicii și să venim cu adevărate soluții pentru cetățenii noștri.

A refuzat dezbaterile politice cu doi dintre contracandidații săi pe motiv că unul ar fi corupt, iar altul fost securist. De aceea, în calitate de candidat la funcția de primar al Sectorului 1 din partea PER, fac publică astăzi invitația mea către Clotilde Armand pentru o dezbatere deschisă și transparentă.

Nu sunt nici corupt, nici suspectat de corupție, precum domnia sa, și nici din structurile de securitate ale statului nu am făcut parte. Sunt un fost consilier local care știe însă, în amănunt, cum a acționat Clotilde Armand ca primar în ultimii trei ani și jumătate.

Este cazul să ne asumăm faptele și să venim cu responsabilitate în fața cetățenilor, să le prezentăm ce am făcut și ce nu am făcut, să le prezentăm planurile noastre pentru viitorul Sectorului 1.

Personal, respect dreptul cetățenilor de a alege în cunoștință de cauză și îi îndemn pe toți să participe la această dezbatere importantă pentru viitorul nostru comun.

Este timpul ca locuitorii Sectorului 1 să primească răspunsuri clare și soluții reale, nu doar promisiuni goale și minciuni. Mandatul lui Clotilde Armand a fost plin de scandaluri inventate, ineficiență și lipsă de transparență.

Este evident că administrația ei nu a reușit să aducă progresul atât de necesar în sector. Alegeți un primar al oamenilor, nu al partidelor politice!”, a fost mesajul lui Dan Podaru, fost consilier local Sectorul 1 și candidat la locale din partea Partidului Ecologist Român.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel