Dan Petrescu NU mai vrea să plece de la CFR Cluj: Nu mă gândesc la nicio altă ţară sau altă echipă
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Unsplash
Sursa: Unsplash
Dan Petrescu nu mai vrea să plece de la CFR Cluj, însă afirmă că totul depinde de finalul campionatului. 

"Eu nu mai vreau să plec de la CFR Cluj! Nu are rost să mă gândesc în altă parte. Doar rezultatele mă vor ține, însă, aici. Dacă nu câștigi campionatul, ești în pericol!

Eu vreau să rămân cât mai mult la CFR Cluj, nu mă gândesc la nicio altă țară sau la altă echipă", a declarat Petrescu, citat de Digisport. 

La conferința de presă premergătoare meciului cu FC Argeș, Dan Petrescu a vorbit despre starea gazonului din Gruia, asta după ce în ultimele zile a nins la Cluj. 

”Gazonul arată bine. Ne-am chinuit, n-am intrat pe el de atâta timp. Nu poţi să ai ghinionul ăsta să vină ninsoarea cu o zi înainte de meci, sincer. Şi acum trebuie să facem antrenamnet pe el, sper să nu îl stricăm pentru că chiar arată bine.

În altă parte nu avem unde să ne antrenăm, pentru că nu găsim nocturnă la ora asta. Sper să nu îl stricăm. Chiar îmi doream un gazon foarte bun”, a declarat Petrescu la conferința de presă.

Ce a spus Petrescu despre FC Argeş 

"Au fost foarte multe probleme în aceste două săptămâni. Până și eu, n-am scăpat total de această viroză, gripă. Va trebui să vedem răspunsul băieților pe teren. N-avem scuze, chiar dacă n-am făcut multe antrenamente, trebuie să câștigăm acest meci. Voi fi nevoit să fac ceva schimbări, pentru că sunt probleme de sănătate. Nu-mi place să pregătesc jocul cu 7 jucători plecați la echipa națională și 12-13 jucători răciți. Camora a revenit la antrenamente.

FC Argeș, împreună cu Voluntari, cred că sunt surpriza plăcută a campionatului. Nimeni nu se aștepta să fie în play-off. E meritul antrenorului, a jucătorilor, au făcut un campionat excelent. Să primești doar 22 de goluri în 30 de meciuri... cred că este un record pentru FC Argeș. Cred că ăsta a fost secretul, organizarea foarte bună.

În meciul cu FCSB, eu zic că numai ghinionul a făcut ca FC Argeș să piardă. Au avut un penalty neacordat la 0-0, apoi au primit gol în ultima secundă. În ultimul meci cu ei la Cluj, nu am avut multe ocazii și am câștigat pe final de meci, după o greșeală individuală. E greu să-ți creezi ocazii cu FC Argeș.

Eu zic că trebuie să fim optimiști (n.r. – în privința echipei naționale), au fost niște momente bune în meciuri. Nu e nimic imposibil, dacă Macedonia a bătut în Italia. Trebuie să credem în șansa noastră. Eu sunt acum la CFR Cluj, aș fi vrut să fiu la echipa națională, dar știți motivele. Am rămas la CFR și trebuie să dau ce am mai bun", a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel