Dan Petrescu a izbucnit de nervi. „Este o rușine”
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Antrenorul român a avut o reacție nervoasă la finalul meciului.

Jeonbuk a cedat cu scorul de 1-3 în fața celor de la Daegu, pe teren propriu, într-un meci din etapa cu numărul 32 din Coreea de Sud.

În urma acestui rezultat, Jeonbuk a ajuns pe locul 6 în clasament și are 46 de puncte acumulate. De cealaltă parte, Daegu se situează pe poziția cu numărul 4 și are 48 de puncte.

Dan Petrescu a răbufnit, după golul primit în secunda 15

Jeonbuk a pierdut un nou meci pe teren propriu, iar Dan Petrescu a avut o reacție nervoasă la finalul partidei. Antrenorul român a evidențiat golul primit de elevii săi după doar 15 secunde de joc și a recunoscut că simte presiune pe banca sud-coreenilor, după rezultatele înregistrate în ultima perioadă.

"Golul a venit în primele 15 secunde, iar rezultatul este dezamăgitor. A fost greu să trecem prin apărarea lui Daegu în repriza secundă. Am creat cât mai multe ocazii, dar am primit trei goluri. Este o rușine.

Uneori fotbalul nu merge așa cum îți dorești. Am avut și multe accidentări. Simt presiune pentru următorul meci, dar trebuie să câștigăm”, a spus Dan Petrescu, după meci.

Eșec clar pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud

Jeonbuk a început cum nu se putea mai rău meciul, iar Daegu a deschis scorul repede, în minutul 1, prin Go Jae-Hyeon. După alte 6 minute, oaspeții și-au dublat avantajul, asta după ce Lucas Barcelos a punctat și el.

Replica formației conduse de Dan Petrescu a venit din partea lui Nana Boateng, fostul jucător al CFR-ului, care a înscris în minutul 26.

Scorul final a fost stabilit de același Go Jae-Hyon, care a reușit dubla în minutul 60, conform digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel