Urmărește emisiunea live
Dan Șova, prima reacție la scandalul din 2008 de la Predeal
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Fostul senator Dan Șova a ținut să facă precizări la   presupusul scandal în care ar fi fost implicat în urmă cu nouă ani la Predeal. Într-o declarație pentru DC News, Dan Șova spune că a existat un dosar la acea vreme, dar că s-a închis, pentru că s-a constatat că a fost o eroare în acel poligon de paint-ball. 

"În 2008, am fost vreo 20 de oameni la o partidă de paint-ball într-un poligon amenajat în pădure, lângă Predeal, de o firmă care organiza astfel de evenimnte.

La un moment dat, pe lângă poligon au trecut din greșeală o pereche, soț și soție. Soțul a declarat că ar fi fost atins de o bilă. Nu am văzut nici eu, nici ceilalți. Persoana respectivă  a chemat poliția, care a făcut o anchetă amplă, care a durat aproape un an de zile. Eu am dat declarație, am lămurit fiecare aspect, și din câte se pare s-a stabilit că a fost un accident, aceștia intraseră în poligon. Totul a fost transparent, poliția făcându-și datoria din plin, cercetând aspectele plângerii formulate de cei doi soți", a declarat Dan Șova.

În niciun moment nu s-a stabilit  de către organele de anchetă că eu am fost persoana care ar fi tras și lovit bărbatul care a făcut plângerea la poliție.

[citeste si]

Am să vă spun și o chestiune puțin hilară. Eu, în 2013, m-am operat la amândoi ochii în România din cauza unor probleme de sănătate. De a te opera la ochi până la a împușca oamenii de la distanță este o cale foarte lungă.

În legătură cu poliția, cred că a fost un schimb de replici, dar toată lumea și-a văzut de treabă.  Nu a fost un eveniment nici pentru ei, și nici pentru noi, cei care participam la acea partidă de paint-ball. 

De asemenea, la vremea respectivă s-a făcut un dosar, care s-a închis la un moment dat, pentru că s-a constatat că a fost un accident, o eroare. În acest caz am dat și o declarație în fața unui procuror, dar fără a mai fi deranjat ulterior de către cineva în acest caz", a mai declarat Dan Șova.

”Cel care a postat filmulețul pe Facebook este Alin Brâncuși, cel căruia poliția i-a făcut două dosare penale. Cred că acesta are o problemă cu Poliția”, ne-a mai declarat fostul ministru Dan Șova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel