Dan Negru, uimit de ce a făcut România TV: M-am pipăit să văd dacă n-am murit / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Foto: Facebook Dan Negru
Foto: Facebook Dan Negru
Dan Negru a rămas uimit când a văzut ce a dat România TV, pe post, despre el.

„Nu merit nimic din cuvintele frumoase scrise in sutele de articole din zilele astea. Nimic!!! E meritul formatelor și al echipelor! Dar cel mai mult m-a emoționat concurența. Între Antena și Kanal, RomâniaTV a avut aseară un episod prin care mi-a mulțumit pentru anii mulți de televizune. Nu sunt obișnuit cu normalitatea asta. Sau nu in timpul vieții. De vreo trei ori m-am pipăit să văd dacă n-am murit.

In lumea mare a televizunii asta e normalitatea. Mi-l amintesc pe Berlusconi mulțimindu-i public lui Paolo Bonolis, prezentator italian, atunci când acesta a plecat de la Mediaset la RAI. Noi, televiziunea de aici, am pierdut multi oameni cărora n-am apucat sa le spunem că-i prețuim cât trăiau... Cristina Țopescu, Andrei Gheorghe, Mile Cărpenișan, Tavi Iordachescu...

Am vorbit ieri la telefon cu Horia Moculescu. Tocmai ieșise din spital si avea vocea stinsă... 84 de ani. I-am promis ca mâine ne întâlnim si vineri filmam pentru "Legendele". A fost o vreme șeful divertismentului in TVR. A fost si șeful meu. Povara recunoștintei e mai de preț decat povara urii!”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Iată materialul de la România TV despre Dan Negru:

Kanal D, comunicat oficial

Kanal D îşi îmbogăţeşte echipa cu unul dintre cei mai apreciaţi oameni de televiziune din România: Dan Negru. Personalitate energică, complexă, cu o experienţă de peste 20 de ani în media, prezentator, dar şi scenarist şi realizator TV de succes, cu o energie inepuizabilă şi reinventându-se în permanenţă, Dan Negru este pregătit să cucerească în continuare publicul făcând ce ştie mai bine, televiziune, la Kanal D. 

“Pasiunile fac viaţa frumoasă. Am avut şansa ca profesia mea să-mi fie şi pasiune şi-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleaşi aspiraţii. Cand am intrat în studiourile Kanal D am găsit oameni la fel de pasionaţi şi am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor; îi cunosc de o viaţă şi ne leagă aceeaşi dorinţă, aceea de a face televiziune. Şi cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, va propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Şi vă garantăm că va fi una grozavă!”, a spus Dan Negru. 

Format la şcoala de televiziune Valeriu Lazarov şi reprezentant valoros al unei generaţii de aur de oameni de TV, celebrul prezentator s-a aflat la cârma unor formate internaţionale de anvergură precum "Guess My Age", "Beat The Blondes", "Who Wants to Be a Millionair", "Ciao Darwin", "Star Factory", “Deal or No Deal”, “Minute to Win It”, “Money Drop”, “Let’s Make a Deal". 

A fost supranumit “Regele audienţelor” datorită reuşitelor obţinute de-a lungul timpului, atât în România, cât şi în Republica Moldova. A fost inclus în “Top Host European Broadcast” datorită faptului că a prezentat simultan, în două ţări (România şi Republica Moldova), formate TV internaţionale, care au fost lider de audienţă.  

Anul 2022 vine, așadar, cu surprize uriașe pentru telespectatorii Kanal D, care vor avea parte de noi experiențe totale în ceea ce privește spectacolul TV la superlativ. Dan Negru e pregătit să le ofere celor de acasă, din fața micilor ecrane, enterteinment pur și reîntâlnirea cu unul dintre cei mai iubiți prezentatori de televiziune. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel