Dan Negru și soția sa, poveste de dragoste frumoasă și discretă
Data publicării:
Autor: Ioana Mandache
WhatsApp
Este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televizune din România, face audiență mare cu emisiunile sale, însă, în ceea ce privește viața sa personală, este foarte discret.

Dan Negru nu vrea să își expună prea mult famila... O are alături de el pe Codruța, cea care îl împlinește ca bărbat și îi oferă liniștea de care are nevoie, făcându-l să fie un bărbat fericit. Alături de soția sa, a realizat multe pe plan profesional, dar și în viața personală și a reușit să descoperea iubirea profundă.

Codruța este medic stomatolog și își sprijină cu înțelepciune soțul


Rareori, îi vezi împreună la evenimentele mondene, ultima dată fiind văzuți la botezul copilului Alexandrei Stoicescu. Le place să își petreacă timpul liber împreună, departe de ochii curioșilor. Codruța este medic stomatolog, are propria clinică și se ocupă cu succes de asta. Îl sprijină necondiționat pe Dan cu înțelepciunea și dragostea ei, dându-i acel sentiment de liniște și siguranța. Este cert că vedeta de televiziune își adoră soția și mărturisește că, fiind dintr-o familie de olteni, știe bine să gătească și ăsta e un lucru foarte important pentru Dan, pe lângă tandrețea și împlicarea soției sale în viața sa.

Își dorește o familie trainică și de durată și are toate șansele, dacă ne gândim că părinții lui și socrii au căsnicii care durează de peste 45 de ani, fiind un exemplu deosebit pentru realizatorul de emisiuni de divertisment.

Îi face deseori declarații de dragoste soției sale, cel puțin așa spun prietenii lui. Au o casă frumoasă în București pe care și-au amenajat-o după gustul lor. Dan are și un bloc de locuințe, ocupându-se de afaceri imobiliare și având chiar reușite, asta,aducându-i un ban în plus. Chiar dacă se știe că e zgârcit, Dan face și cadouri speciale apropiaților săi. A știut permanent ca soția sa, Codruța, este norocul lui.

Are doi copii de care este foarte mândru


Au doi copii, Daria, care are 10 ani, și Bogdan, de 10 ani, de care sunt foarte mândri, considerându-i cea mai mare bucurie a lor. Și pe cei mici i-a crescut cu aceeași discreție și responsabilitate. Vedeta și Codruța sunt împreuna din 2016 și consideră o șansă că s-au întâlnit. Pentru Dan, familia este foarte importantă, iar Codruța este acea persoană care l-a făcut să se simtă cel mai fericit bărbat. În mod sigur iubirea, înțelegerea, dar și responsabilitatea fac să fie unică căsnicia lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel