Dan Negru, revoltă după Oscar 2024: Dacă noi le aveam nu existau Al Pacino, Martin Scorsese sau De Niro. Erau bătrâni de azil
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Facebook Dan Negru
Foto: Facebook Dan Negru
Dan Negru a venit cu o remarcă după Premiile Oscar 2024.

Dan Negru susține, după Gala Premiilor Oscar 2024, că în România nu sunt apreciați actorii mai în vârstă. "Auzeam mereu reproșul ăsta, "lame" când îi aveam invitați pe Florin Piersic, Mircea Albulescu, Papaiani, Stela Popescu", a mărturisit acesta.

"S-au dat premiile Oscar azi-noapte. Dacă noi le aveam nu existau Al Pacino, Martin Scorsese sau De Niro. La ei bătrânețea nu e o povară. Nouă ne e rușine cu ăi bătrâni. E o vorbă în "board-urile" unor agenții de publicitate, televiziuni, radiouri de pe la noi: "lame". Adică nașpa, nasol, jalnic. Auzeam mereu reproșul ăsta, "lame" când îi aveam invitați pe Florin Piersic, Mircea Albulescu, Papaiani, Stela Popescu…

Uitați-vă la media vârstei artiștilor din filmele românești și uitați-vă la Oscarurile de ieri. Flămânzi, desculți și goi facem filme și noi. Ce noroc că suntem nulități în showbiz-ul mondial, altfel, după mintea noastră, U2, Rolling Stones, De Niro sau Scorseze erau "lame", bătrâni de azil. Poate avea dreptate Arghezi: "Țara noastră nu are ce face cu tineri îmbătrâniti; ei îi trebuiesc bătrâni, mulți bătrâni, însă tineri".", a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că la de-a 96-a ediţii a Galei Premiilor Oscar, Cillian Murphy, protagonistul lungmetrajului Oppenheimer, regizat de Christopher Nolan, a fost desemnat cel mai bun actor în rol principal. Totodată, de-a 96-a ediţii a galei premiilor Oscar. Totodată, actrița Emma Stone a câștigat premiul Oscar 2024 pentru cea mai bună actriță într-un rol principal, pentru prestația sa din filmul Poor Things.

VEZI ȘI: OSCAR 2024: Cine a plecat acasă cu statueta de aur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel