Dan Negru, moment emoționant: ”A văzut, a auzit, a plâns”
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp

Prin prisma rolului de prezentator el emisiunii ”Next Star”, Dan Negru are parte de experiențe pe care le va păstra în suflet pentru tot restul vieții.

Vedeta TV a postat pe Facebook o fotografie făcută pe platoul Antenei 1. Dan Negru a spus că dacă ar fi să aleagă trei fotografii din tot acest timp de când a pășit în lumina reflectoarelor, una dintre ele ar fi cea de mai sus. Poza are și o povestioară specială pe care prezentatorul TV a relatat-o pe celebra rețea de socializare.

”Dacă ar fi să aleg trei fotografii din întreaga mea carieră de televiziune, cea de mai jos ar fi printre ele. Mi-au plăcut vorbele părintelui Cleopa care, întrebat fiind dacă tehnologia modernă e nocivă, a răspuns: "Aceleași țevi pot fi folosite pentru apă potabilă sau pentru canalizare"... Tatăl puștiului din fotografie lucrează pe o platformă petroliferă în Oceanul Indian și n-a putut să-și vadă copilul pe scenă la Next Star... I l-am adus în direct prin Skype. A văzut totul, a auzit, a plâns și a aplaudat... Puștiul va duce amintirea cu el și peste 70 de ani, când alta va fi tehnologia... Cu aceleași țevi poți să aduci apa sau canalizare…”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel