Dan Negru, mesaj tare după alegeri: Extremiștii sunt cei care cred că toată economia lumii trebuie oprită ca să salvam planeta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Facebook Dan Negru
Foto: Facebook Dan Negru
Dan Negru a transmis un mesaj, după alegerile locale și europarlamentare.

Prezentatorul TV Dan Negru a transmis un mesaj, după finalizarea alegerilor locale și europarlamentare și publicarea rezultatelor.

„Să nu vă mire alegerile europenilor. Extremiștii sunt în ambele tabere, sunt și cei care cred că diferențele biologice dintre bărbat și femeie nu există, și cei care cred că toată economia lumii trebuie oprită ca să salvam planeta…Îi găsești în ambele părți și-i recunoști după ura unora împotriva altora.

„Omul nou“ pe care vor să-l construiască unii azi e totuna cu „omul nou“ pe care l-au făcut alții ieri și e același care l-a trimis pe bunicul meu la canal.

L-au deportat într-un lagăr progresist de reeducare pentru că era retrograd și nu înțelegea progresul.

Generația copiilor mei se va întoarce în lagăre pentru că se pun iar etichete.

Așa începe…O vor lua de la capăt! Să vă sperie etichetele de azi, sunt primul semn al întoarcerii la ură. Iubirea a adus-o cel mai mare progresist din istorie, Iisus. Degeaba“, a scris Dan Negru pe Facebook.

CITETȘTE ȘI          -          Cine sunt noii baroni locali PSD și PNL care vor conduce județele României în următorii 4 ani după ce Flutur și alții au zburat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel