Dan Negru, mesaj manifest după ce meciurile de la Euro 2024 vor fi comentate la Pro TV din țară. „Suntem cetățeni de mâna a doua din cauza noastră”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Facebook Dan Negru
Facebook Dan Negru
România s-a calificat după o pauză îndelungată la Euro 2024. Dar, în mod cu adevărat surprinzător, Pro TV nu a trimis comentatori în Germania unde are loc turneul final. Practic noi vom fi singurii care nu vor avea comentatori la toate meciurile în Germania. Acestea vor fi comentate din fața televizoarelor din țară.

Dan Negru s-a arătat extrem de dezamăgit de situație și amintește că suntem „cetățeni de mâna a doua” în Europa și din cauza noastră. 

Iar o asemenea întâmplare era imposibilă în Olanda, spre exemplu, spune Dan Negru. Vedeta TV amintește și de un incident similar de la Euro 2020.

„Ati uitat? La Euro 2020 primul meci difuzat în România nu a avut grafică pe TV, nu era afișat scorul,minutul, nimic. Celelalte țări europene au avut, noi nu.

Ne-am revoltat un pic și s-a rezolvat…Acu’ - la Euro 2024 - comentatorii români nu s-au dus în Germania ca toți ceilalți comentatorii europeni. Cu excepția a câtorva meciuri, ai noștri văd partida la un televizor în București și-l comentează de acolo, fără atmosfera de pe stadion.

Neamțu’ simte la TV atmosfera de la meci. Românul, nu! Noi, ăștia de mâna a doua ! Așa cum ciocolata, Cola sau detergentul sunt mai bune la nemți sau la francezi așa și semnalul TV sau grafica ajung mai târziu la noi. Suntem de mâna a doua pentru că acceptăm orice, oricând. Pentru că stăm în genunchi să-i vedem pe alții mari. Pentru că nu ne-am ridicat niciodată deasupra liderilor care n-au condus!

Pentru că arătăm cu degetul spre alții și niciodată spre noi. Pentru că nemții sau olandezii n-ar fi permis să nu aibă grafică sau comentarii la TV și nici cola sau detergent second…

Pentru că austriecii sau elvețienii n-ar fi permis să le moară familiile pe șosele din lipsa autostrăzilor vreme de 30 de ani. Pentru că Arghezi avea dreptate: “România nu e o țară, ci o afacere””, și-a arătat Dan Negru nemulțumirea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel