Dan Negru, după scandalul cu Babasha: N-am păreri despre goarne ideologice precum Coldplay / Lecția de bunătate a lui Nea' Nelu
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Dan Negru
Foto: Dan Negru
Dan Negru intervine în scandalul cu Babasha și Coldplay.

Dan Negru a intervenit în scandalul cu Babasha de la concertul Coldplay și a dat exemplul „lecției de bunătate“ pe care a învățat-o de la Nelu Ploieșteanu.

„N-am păreri despre goarne ideologice cum e și Coldplay Nu mă pricep, propaganda și manipularea sunt tot mai sofisticate.

O singură ideologie însă e nemuritoare și simplă: BUNĂTATEA!

Așa că mai bine las aici lecția de bunătate a lui Nea' Nelu, cred eu mai popular decât Coldplay în România Mihăiță, băiatul lui Nea Nelu, a rămas paralizat la pat in copilărie și un medic i-a spus atunci: „Dacă vrei să scapi, fă-i un duş fierbinte și deschide geamurile. O să-l tragă curentul şi o să moară“.

CITEȘTE ȘI         -        Bănescu trage concluziile, după scandalul cu maneaua la concertul Coldplay: S-a pliat ca nuca-n perete!

Nea Nelu nu l-a ascultat și și-a îngrijit copilul toată viața până la 32 de ani când i s-a prăpădit. Mi-a spus cândva că bunicul lui l-a învățat să fie sincer și curat ca și când Dumnezeu ar fi de față! Împreună cu nea Nelu am adunat multe stadioane la TV, țin minte un revelion cu 72% cotă de piață .

Între timp, nea Nelu Ploieșteanu și-a regăsit băiatul, Mihăiță pe care l-a îngrijit 32 de ani „ca și când Dumnezeu ar fi de față„“. Pentru că singura ideologie care n-are culoare, rasă, sex și care va rezista timpului e BUNĂTATEA!“, a scris, pe Facebook, Dan Negru.

CITEȘTE ȘI         -        Babasha, manelistul huiduit la concertul Coldplay, invitat la cel mai mare festival de trap din România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel