Dan Negru, dezvăluiri din locul din care a plecat COVID: Șandramaua se va PRĂBUȘI. Mă neliniștește că NIMENI nu spune cum se va termina
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook Dan Negru
Foto: Facebook Dan Negru
Dan Negru a făcut dezvăluiri despre China, locul din care a pornit COVID-19.

Dan Negru este un mare amator al vacanțelor, inclusiv cele exotice, iar de curând, a dezvăluit că a experimentat "delicii" chiar din locul din care se știe că a izbucnit COVID-19.

Într-un interviu pentru ciao.ro, prezentatorul TV a oferit detalii incredibile despre experiența în China, despre ciudățeniile pe care le-a încercat și mâncat acolo, dar și cum stau cei din China cu igiena.

"Din toate, rămân amintirile și poveștile. La capăt de drum nu ne amintim zile ci clipe. Asta e motivul pentru care-mi plac călătoriile și dacă m-a enervat ceva în perioada asta e tocmai faptul că au pus pe butuci amintirile. Călătoriile lasă amintiri și asta s-a întâmplat. Au băgat în faliment cea mai frumoasă fabrică a omului: fabrica de amintiri. Am vizitat multe țări până să înceapă nebunia, și nu de puține ori mă hrănesc cu amintirile acelor vacanțe. Clipe, nu zile.

Sunt fanul locurilor exotice și mă uit la show-urile tv românești filmate în țări exotice. Îmi pare rău că televiziunile aleg doar show-uri de umilință. Produsele de tip Pekin Expres sau Temptation Island sunt numite în industria tv „humiliting show” (show-uri de umilință) pentru că-i pun pe concurenți în situații stânjenitoare, umilitoare. Dar piața TV e plină și de formate cool și curate filmate în locuri exotice.

Îmi plac locurile alea și sunt sigur că o să vină și vremea acestor formate tv. La fel e și China sau orice altă țară. Găsești exoticul curat și exoticul murdar. Am fost în China cu puțin timp înainte să explodeze nebunia virusului. Și am mâncat șerpi și gândaci din celebrele „piețe umede” de unde se spune că ar fi izbucnit virușii. Dar, uite, supraviețuiesc", a spus Dan Negru.

Întrebat cum crede că a pornit acest virus, prezentatorul TV a mai spus:

"Pe mine cel mai tare mă neliniștește faptul că nimeni nu spune cum se va termina. Nu există o explicație a începutului și nu există un orizont al sfârșitului. Nimic nu e mai deprimant. În schimb, toți au opinii, păreri".

"Mi s-a propus să intru în lumea politică pe diferite funcții și scaune. Șandramaua se va prăbuși și se va prăbuși cu zgomot"

Mai mult, în ceea ce privește criza financiară despre care se tot vorbește de ceva timp, Dan Negru a mărturisit că i s-a propus să intre în politică.

"Nu e nimeni pregătit, și dacă ai minime cunoștințe economice, sau măcar un bun simț nazal poți să vezi că vine urgia financiară. Ori se va schimba piața monetară radical și implicit toate celelate raporturi economice, ori vine mama tuturor crizelor, cum a spus Roubini. Mă dezamăgește tot ce înseamnă politic în România. Dar e normal așa, vremurile grele au dat mereu conducători slabi.

Nu cred că o să trecem ușor criza care vine. Pentru că încrederea a dispărut. Am văzut hoți care au devalizat statul și au rămas milionari. Am văzut jafuri publice rămase nesancționate, așa că nu mai am încredere. Nu spun asta din populism politic. Mi s-a propus în ultimii doi ani să intru în lumea politică pe diferite funcții și scaune. Și am refuzat mereu categoric. Nu mă pricep și nu vreau. Fără niște echipe bune în conducere, șandramaua se va prăbuși. Și se va prăbuși cu zgomot", a completat prezentatorul TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel