Data publicării:

Dan Negru, despre 'senzaționala otevizare' a României: Dan Diaconescu a câștigat definitiv când ceilați l-au imitat

Autor: Andrei Itu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Dan Negru
Sursa foto: Facebook Dan Negru
Dan Negru a făcut o scurtă istorie a fenomenului păgubos de 'otevizare' a populației României, început de Dan Diaconescu.

'Acu' vreo 20 de ani, Dan Diaconescu mi-a povestit că vrea să otevizeze România. Am zâmbit neîncrezător. Târziu, după ani, am găsit explicația și i-am spus-o. A zâmbit el.

Otevizarea a reușit pentru că marile corporații tv mondiale au ocolit Romania in anii ăia și au lăsat televiziunile la mâna intereselor politice românești. Piața de publicitate era săracă și multinaționalele tv nu aveau încă niciun interes să vină aici. Dan a câștigat definitiv când ceilați l-au imitat.

Văzând că publicul vrea OTV, celelate televiziuni n-au încercat să-l combată cu altfel de programe ci l-au copiat. Nu Dan a făcut otevizarea! El doar a început-o. Ceilalți au facut-o, imitând-l ! De asta acu' nimic nu se adună! Pentru ca atunci cand semeni vânt, culegi furtuna și nimic nu se adună!', a scris Dan Negru, pe pagina sa de Facebook.

Citește și - Dan Diaconescu, reținut pentru 24 de ore în dosarul în care este acuzat de relații intime cu minore şi folosire a prostituţiei infantile

Amintim faptul că aostul patron OTV Dan Diaconescu a fost reţinut pentru 24 de ore, în noaptea de joi spre vineri, fiind acuzat de comiterea a două infracţiuni de act sexual cu un minor şi cinci infracţiuni de folosire a prostituţiei infantile, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel