Dan Negru, despre ”cultura ambalajului” Simonei Halep: Încă nu o are, brandul ei e sub performanțele ei
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
Inquam Photos - Cristi Vescan
Inquam Photos - Cristi Vescan
Dan Negru atrage atenția privind brandul Simonei Halep, una dintre cele mai cunoscute sportive din România.

Dan Negru se află între persoanele publice din România care a reacționat după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane i-a redus suspendarea de patru ani dictată de Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA) la 9 luni, și atrage atenția cu privire la lipsa de ”cultură a brandului”, asta deși românca este una dintre emblemele la nivel mondial.

”Când Simona Halep era nr. 1 WTA, lua de la Nike 1,7 milioane de euro. Sharapova care era atunci nr. 30 WTA, lua tot de la Nike 8,5 milioane de euro! Despre asta e cultura ambalajului, a brandului.

Simona încă n-o are, brandul ei e sub performanțele ei sportive. Revenirea sportivă a Simonei e știrea zilei. Am văzut-o pe Maria Sharapova la Premiile Oscar, pe Ibrahimovici la festivalul San Remo sau pe Djokovic la deschiderea Spherei din Las Vegas alături de U2.

Simona, la același nivel de performanță sportivă, a lipsit de la marile evenimente mondiale. Aș vrea să o văd săptămâna viitoare pe Simona la premiile Oscar. Anul trecut, la Oscar, rochia Sharapovei a fost subiect de prima pagină în toată lumea!

Oxford College of Marketing a declarat star quality ca fiind plus-valoarea în sportul zilelor noastre. Toți știu lecția, de la Beckham la Federer. Star Quality ne lipsește și ca brand de țară si ca brand de personalități.

Pentru că trăim într-o cultură a ambalajului în care corpul e mai de preț decât sufletul”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Amintim că în urma admiterii apelului făcut de fostul lider, TAS i-a redus suspendarea, iar Simona Halep ”este eligibilă să își reia cariera cu efect imediat”, potrivit unui comunicat al WTA, transmis marți.

Citește și: Simona Halep poate reveni în circuitul de tenis. WTA a făcut anunțul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel