Dan Motreanu, prezent la semnarea unor noi contracte de finanțare prin Anghel Saligny
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Valentina Miu
WhatsApp
Sursă: Facebook Dan Motreanu
Sursă: Facebook Dan Motreanu
Prim-vicepreședintele PNL Dan Motreanu a transmis, miercuri, pe contul său de Facebook că a fost prezent la semnarea unor noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

„Am fost prezent, alături de primarii liberali din Oinacu și Roata de Jos, Fabian Țîrcă și Marin Ghidănac, la semnarea unor noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. 

  • Unul dintre contracte vizează construirea unei rețele de canalizare de peste 25 de kilometri și a unei stații de epurare a apelor uzate în comuna Oinacu. Contractul este în valoare de 33.738.364 de lei. De asemenea, a fost semnat un contract pentru modernizarea Școlii Gimnaziale nr. 1 din Oinacu.
  • Contractul semnat pentru comuna Roata de Jos vizează extinderea sistemului de alimentare cu apă și a sistemului de canalizare. Contractul este în valoare de 24.633.060 de lei.
  • Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” a fost inițiat și este susținut de Partidul Național Liberal. Prin acest program, județului Giurgiu i-a fost alocată suma de 1.178.814.542 de lei.
  • Programul „Anghel Saligny” vizează finanțarea infrastructurii pentru servicii esențiale – apă, drumuri, gaze – pe care statul și administrațiile locale au obligația de a le asigura tuturor cetățenilor români. Suma totală alocată Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny" ajunge la 65,5 miliarde de lei”, a transmis Dan Motreanu, într-o postare pe Facebook.

2. -imagine fara descriere- (sprijin-pentru-producatorii-romani-afectati-de-importurile-de-zahar-din-ucraina--dan-motreanu--solicitare-catre-comisia-europeana-2_27646000_85630200.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel