Data publicării:

Dan Motreanu (PNL): Alegerile europarlamentare reprezintă primul test electoral de anul viitor. Pe cine trebuie să reprezinte PNL

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Dan Motreanu (PNL) susține că „alegerile europarlamentare reprezintă primul test electoral de anul viitor". Acesta a vorbit și despre „fantoma" care bântuie Europa. 

Europarlamentarul PNL Dan Motreanu este de părere că temele europene încep să prezinte importanță pentru țara noastră, iar partidul din care face parte trebuie să-i reprezinte pe cei care au încredere în UE. 

„Partidul Național Liberal trebuie să îi reprezinte pe românii care au încredere în Uniunea Europeană.

Alegerile europarlamentare reprezintă primul test electoral de anul viitor. Spre deosebite de alegerile anterioare, temele europene devin importante și pentru România, le-am spus colegilor de partid reuniți la Liga aleșilor locali din PNL, regiunea Oltenia-Sud.

De ceva vreme, Europa este bântuită de o fantomă care vine de la Est – fantoma suveranismului, care începe să facă din ce în ce mai mulți prozeliți și în România.

România a contribuit la bugetul UE cu aproximativ 35 de miliarde de euro și a primit de la UE undeva la 85 de miliarde de euro, o diferență de 50 de miliarde de euro care se vede în multe dintre comunitățile noastre. Politicile de sprijin din ultimii ani de multiple crize, inclusiv politicile sociale, au fost finanțate din fonduri UE.", a scris Dan Motreanu. 

2. -imagine fara descriere- (dan-motreanu-am-solicitat-prelungirea-folosirii-fondurilor-europene-pana-in-2025-2_57931800.jpg)

„Avem datoria să apărăm valorile noastre autentice"

„Partidul Național Liberal înglobează astăzi trei doctrine mari: creștin-democrația, conservatorismul și liberalismul clasic. Suntem liberali în ceea ce privește politica economică și suntem conservatori față de păstrarea tradițiilor și valorilor noastre ca națiune. Avem datoria să apărăm valorile noastre autentice, să fim atenți că partide precum AUR se raportează la tradiția pervertită în perioada comunistă, nu la tradiția reală, benefică, frumoasă a poporului român, din perioada 1918-1938.

Suntem un partid care are un președinte cu o carieră în spate. Îl avem pe Nicolae Ciucă un om care toată viața lui a servit România. Sunt alți președinți de partid despre care nu știm nimic. George Simion n-a muncit în viața lui și nu a avut carte de muncă, domnul Ciolacu are și el niște goluri în CV.", a scris Dan Motreanu pe pagina de Facebook. 

3. -imagine fara descriere- (dan-motreanu-fb2_00148400.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel