Data publicării:

Dan Ilie Morega și-a spart capul în ambulanța care îl transporta spre spitalul de psihiatrie

Autor: Tiberiu Vasile | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Fostul prefect de Gorj și-ar fi spart capul în ambulanță.

Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, și-ar fi spart capul în ambulanța care îl transporta la spital spre Timișoara. Baronul local a fost ieri preluat de acasă pentru a fi internat la psihiatrie.

În prezent, acesta se află la spitalul din Drobeta-Turnu Severin. El a fost forțat de către judecători să se interneze într-un spital psihiatric. În plus, în evaluările efectuate de judecători se ia în considerare și raportul de expertiză întocmit la data de 29 aprilie 2024. Așadar, procurorii au inclus în dosar și raportul care confirmă starea de pericol public pe care o prezintă Dan Ilie Morega. 

Pe drum șoferul ambulanței a evitat ceva ce i-a ieșit în drum. După o frână bruscă, fostul prefect s-a lovit la cap. Este vorba despre un traumatism cranian minor. Acum, Dan Ilie Morega se află internat la spitalul din Drobeta-Turnu Severin, dar va fi transferat la o altă unitate din Timișoara, potrivit Antena 3 CNN.

CITEȘTE ȘI: Dan Ilie Morega va fi internat obligatoriu la psihiatrie. Judecătorii au hotărât punerea în executare a măsurii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel