Dan Ilie Morega, prins și a patra oară fără permis la volan. "Mai am un dosar penal. Eu sunt întreg la cap"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Facebook Dan Ilie Morega
Foto: Facebook Dan Ilie Morega
Dan Ilie Morega, fost prefect de Gorj, a fost prins din nou conducând deși are permisul retras.

Dan Ilie Morega a urcat din nou la volanul mașinii sale deși are permisul suspendat. Așa se face că fostul prefect de Gorj a fost prins de polițiști a patra oară în timp ce conducea fără permis. De această dată, bărbatul în vârstă de 78 de ani, care are permisul retras din motive medicale de mai bine de o lună, a fost depistat pe strada Victoriei din municipiu. El a fost audiat de către oamenii legii luni seară, fiind ulterior internat la o unitate medicală de specialitate. Fostul prefect de Gorj s-a ales astfel cu un nou dosar penal.

"Nu am mers decât de la birou să alimentez și să spăl mașina, ca s-o bag în curte. Mi-au spus că am încălcat legea și mai am un dosar penal", a declarat Dan Ilie Morega pentru Pro TV.

Fostul prefect de Gorj s-a ales astfel cu un nou dosar penal, cel de-al patrulea. 

Dan Ilie Morega: Dacă expertiza medicală permite, neapărat conduc. Eu sunt întreg la cap

"Sunt trei dosare și au trebuit comasate în unul singur. A durat un pic din punct de vedere al hârtiilor", a explicat avocatul Gelu Fumureanu.

"Am acceptat benevol să fac o expertiză medicală și o evaluare. Dacă expertiza medicală permite, neapărat conduc. Eu sunt întreg la cap, domnilor. (...) Nu pot să mă duc la arest, eu nu am furat. Este incredibil să mergi la arest", a mai declarat fostul prefect de Gorj.

Reamintim că săptămâna trecută, Dan Ilie Morega s-a ales cu un dosar penal după ce mers prin oraș cu mașina, având montat un girofar și afirmând că este agent special în misiune. Totodată, pe 12 februarie, bărbatul de 78 de ani mai fusese oprit în trafic, iar oamenii legii i-au făcut atunci dosar penal pentru că s-a urcat la volan deși avea permisul retras. Altădată el a fost prins conducând fără permis în zona Baia de Aramă. Fostul prefect de Gorj a rămas fără permis de conducere în data de 6 februarie 2024, atunci când documentul i-a fost retras din motive medicale. Se pare că la sfârșitul anului trecut, bărbatul a fost evaluat de un psihiatru, la cererea familiei sale care susține că acesta nu ar trebui să mai urce la volan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel