Dan Helciug, situație imprevizibilă: A sărit efectiv pe mine
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
La filmările pentru ediția de vineri, 30 martie, de la ora 20.00, a emisiunii “Ie, Românie”, Dan Helciug a avut parte de o întâmplare neprevăzută.

Aflat în ograda unui gospodar dintr-un sat din Dâmbovița, ca s-o convingă pe fiica acestuia să vină la preselecțiile pentru show, Dan Helciug a dorit să vadă păunii pe care această familie îi crește. Și a intrat în zona de curte în care aceștia viețuiesc. Numai că, deranjată de prezența "intrusului", una dintre păunițe i-a sărit artistului... în cap.

"Cu ajutorul unei fete (n.n. fata pe care a chemat-o la preselecțiile pentru show), am "cunoscut" o... păuniță care, probabil, din dragoste la prima vedere pentru mine sau poate incitată fesul meu roșu, a sărit efectiv pe mine", povestește el.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului. Iar Dan Helciug, drept consolare, a primit din partea gazdelor un mănunchi de pene de păun. "I le voi duce soției. Iar una dintre ele o voi pune la pălărie", mai spune el.

De altfel, Dan Helciug a fost un răsfățat al celor cărora le-a călcat pragul, în satele muntenești. Căci fiecare gazdă l-a primit cu ceva bun de mâncare. De la pâine cu nuci, clătite și cornulețe, la plăcinte.  

[citeste si]

Cine este câștigătoarea "Ie Românie" – Muntenia, telespectatorii Antenei 1 vor afla vineri, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului prezentat de Mircea Radu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel