Dan Diaconescu vrea deshumarea și clonarea poetului național. Simplă campanie de imagine pentru viitoarele alegeri
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
eminescu
eminescu

Emisiunile lui Dan Diaconescu de la OTV au căpătat o turnură culturală. Mai nou, acesta încearcă să afle adevărul despre moartea lui Eminescu sau a lui Marin Preda. Cu poetul național, Diaconescu are însă planuri mari: vrea deshumarea şi apoi clonarea poetului naţional.

“O să cer Parchetului General, în calitate de simplu cetăţean, să accepte deshumarea. O fac eu, românul Dan Diaconescu. Dacă nu merge, o să încerc în numele postului de televiziune OTV”, a explicat jurnalistul pentru Libertatea.

“Toate aceste zvonuri care alimentează misterul din jurul morţii lui Eminescu (n. a. faptul că poetul ar fi putut fi otrăvit, asasinat etc) se vor risipi odată cu analiza amănunţită a scheletului”, precizează Diaconescu.

Prezentatorul are planuri ambiţioase: el vrea să preleveze ţesuturi din poetul nepereche "până când ştiinţa se va dezvolta atât de mult încât clonarea umană va fi posibilă în condiţii de risc zero". "Chiar dacă eu voi fi mort, urmaşii mei vor şti, în baza testamentului pe care îl voi lăsa, că doresc clonarea lui Mihai Eminescu", adaugă Diaconescu.

De asemenea, Diaconescu doreşte ca Eminescu să fie reînhumat cu onoruri militare în Catedrala Neamului, după ce aceasta va fi gata sau în Monumentul Eroilor, acesta preciyând că va lupta şi pentru reconstrucţia casei de pe Buzeşti, nr 5, unde poetul a locuit o perioadă de timp.

Patronul OTVse aşteaptă să întampine dificultăţi în demersurile sale, aşa că este pregătit pentru orice fel de situaţie. "Dacă nu voi reuşi să îmi îndeplinesc visul ca simplu cetăţean, atunci o voi face, cu siguranţă, cand Partidul Poporului va ajunge la putere. Fie ca voi fi preşedintele ţării, fie premier sau primar general. Când ai o funcţie în stat, e mai uşor", explică el.

Iată că, toată această campanie dusă la OTV, nu are alt scop decât pregătirea lui Diaconescu şi a partidului său pentru viitoarele alegeri,  practic fiind vorba despre o promovare mascată pentru  viitorului scrutin.

De altfel, acest aspect nu a scăpat nesancţionat de către CNA, postul OTV fiind amendat în ultima vreme tocmai pentru aceste aspecte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel