Dan Diaconescu a dublat oferta pentru Oltchim
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

 "Am dublat oferta pentru Oltchim. Îi pregătesc o surpriză premierului Ponta" a declarat, joi,  Dan Diaconescu care a mai spus că  va aduce și  un investitor străin la combinatul din Râmnicu Vâlcea.

 "Am dublat oferta pentru Oltchim, dar caietul de sarcini îmi interzice să divulg valoarea. Îi pregătesc o surpriză premierului Ponta, căruia îi urez un sincer «La mulţi ani» (Ponta împlineşte joi 40 de ani, n.r.) şi aduc un investitor străin", a afirmat Diaconescu la intrarea în sediul Ministerului Economiei, unde vor fi depuse ofertele pentru preluarea Oltchim.

 Virgiliu Băncilă, preşedintele executiv al SCR Group, controlat de omul de afaceri Ştefan Vuza, a declarat că grupul a depus două oferte pentru Oltchim, ambele îmbunătăţite.

 Una dintre oferte vizează combinatul, iar cealaltă creanţele, a spus Băncilă.

 Până luni, termenul limită iniţial, au depus oferte trei cumpărători: PCC SE, înregistrată în Germania, Dan Diaconescu şi Ştefan Vuza, prin firmele Chimcomplex şi Aisa Invest.

 Termenul de depunere a ofertelor a fost prelungit până joi, 20 septembrie, la ora 12:00, şeful OPSPI ţinând cont cont de trei acţiuni în instanţă depuse de Dan Diaconescu şi de solicitarea de amânare formulată de societăţi care reprezintă grupul rus Gazprom.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel