Dan Cruceru, soțul Cristinei Pocora, despre profesorul Sorin Preda
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Soțul Cristinei Pocora, jurnalistul Dan Cruceru, mărturisește că a fost șocat de moartea unui îndrăgit profesor al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Sorin Preda. 

Sorin Preda, jurnalist și profesor, a murit, miercuri, înainte de începerea cursului de Jurnalism Cultural. Și-a salutat studenții cu aceeași liniște în voce ca de fiecare dată și a căzut. Medicii de pe ambulanță au făcut eforturi pentru a-l readuce la viață. După 30 de minute, au renunțat. Profesorul Sorin Preda, nepotul marelui Marin Preda, murise. 

Sorin Preda, profesor și jurnalist, a murit. Mesajele emoționante transmise de foștii săi elevi

"Am rămas șocat când am aflat vestea asta. Pentru cei care au trecut pe la Facultatea de Jurnalism, ca și mine, este o mare pierdere. Domnul Sorin Preda a fost, pentru mine, cel mai fain prof pe care l-am avut la FJSC. Un intelectual rasat, nepotul marelui Marin Preda, dar și un om cu un suflet deosebit, care a predat mereu cu inima, cu sufletul. L-am iubit mult și îmi va rămane mereu în gânduri. Îți multumesc, domn' profesor, că mi-ai dat ocazia să-ți fiu unul dintre învățăcei! Continuă să scrii și să predai acolo sus, unde ai ajuns acum!", a scris Dan Cruceru, pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel