Urmărește emisiunea live
Dan Cristian Popescu, atac la  Guvernul Orban
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Dan Cristian Popescu: Șovăiala guvernului PNL  este inacceptabilă
Dan Cristian Popescu: Șovăiala guvernului PNL este inacceptabilă
Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 și candidat pentru funcția de primar atacă, într-o postare pe o rețea socială, guvernul Orban și îl acuză de incompetență și inconștiență în gestionarea începutului de an școlar.

“Șovăiala guvernului PNL în privința măsurilor de prevenție COVID-19 în unitățile de învățământ, cu două săptămâni înaintea începutului de an școlar, este inacceptabilă!

Sunt părinte și ocup o funcție publică și aceste lucruri mă responsabilizează și mă determină să fac un apel public către guvern: dotați unitățile de învățământ cu măști de protecție, care să acopere necesarul atât pentru toți elevii, cât și pentru cadrele didactice și personalul auxiliar.

Sunt 6 luni de când pandemia ne-a luat prin surprindere și mi se pare că nu s-a schimbat nimic de la debutul COVID-19. Guvernul este la fel de nepregătit și de iresponsabil ca în luna martie.

Domnilor, lăsați campania electorală și ocupați-vă de fișa postului! Aveți grijă de copiii noștri!”, scrie Dan Cristian Popescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel