Dan Cozma, fiul lui Miron Cozma, accident. Alcoolemie uriașă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Dan Cozma, fiul lui Miron Cozma, accident. foto: opiniatimisoarei.ro
Dan Cozma, fiul lui Miron Cozma, accident. foto: opiniatimisoarei.ro
Dan Cozma, fiul lui Miron Cozma, a intrat cu mașina într-un stâlp, într-o intersecție din Timișoara.

Șoferul unui Audi a ratat o curbă, într-o intersecție din municipiul Timișoara, și a zburat de pe șosea pe spațiul verde izbindu-se de un stâlp de iluminat public, anunță opiniatimișoarei.ro. Imediat după accident, șoferul, care era singur în mașină, a părăsit locul accidentului.

Polițiștii de la Rutieră au pornit în căutarea fugarului și l-au descoperit pe una dintre străzile din vecinătatea unei pieț. Bărbatul de 37 de ani abia se ținea pe picioare și răspândea un miros puternic de alcool.

Când l-au verificat, polițiștii au constatat că alcooltestul indica o valoare de 1,25 la mie în aerul expirat. La controlul documentelor s-a dovedit că șoferul este fiul lui Miron Cozma.

Conform sursei citate, Dan Cozma a fost condus la spital pentru prelevarea probelor de sânge și i-a fost întocmit dosar penal. Va trebui să achite și paguba provocată stâlpului de iluminat, intrucat în urma accidentului, becul nu mai funcționează.

Fiul lui Miron Cozma a mai fost condamnat în trecut cu suspendare pentru alcool la volan. Dan Cozma lucrează în construcții în Islanda.

VIDEO (opiniatimisoarei.ro)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel