Dan Ciotoi, mărturisiri neașteptate. Artistul a recunoscut, în direct: Am înșelat-o !
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Dan Ciotoi a făcut mărturisiri neașteptate, în direct, la emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1. Ce a povestit artistul.

"M-am căsătorit undeva într-un sat de lăutari, să zicem. Datorită faptul că aveam evenimente, nunţi, botezuri, am cunoscut o fată şi am făcut doi copii. Activitatea mea se desfăşura mai mult acolo. M-am stabilit acolo pentru o perioadă, dar nu ne-am înţeles şi ne-am despărţit. Nu a mers faptul că ea era o fată cu bani, cu avere şi eu eram un băiat sărac. Se făcea diferenţa asta, se ţinea cont cine sunt eu, cine e ea... Am stat cu ea cam trei ani. Trei-patru ani", a declarat Dan Ciotoi pentru "Acces Direct".

Vezi și: Furtună în Halkidiki. Cântăreață din România, în pericol: Ne lovea în moalele capului. Ne-am îngrozit!

"Am înşelat-o cu altcineva"

La un moment dat, Dan Ciotoi a înșelat-o. Apoi, când s-a îmbolnăvit, Liliana a apărut şi s-au împăcat. Sunt împreună de 33 de ani.

"Am făcut două tumori, cancer. M-am operat la Oradea, la cel mai bun doctor şi m-am vindecat. Am avut şi un accident cu maşina tot în perioada aia. A fost un an nefast. Dacă am înşelat-o? De aia n-am despărţit! Am înşelat-o cu altcineva. Acum nu sunt singur", a mai spus artistul.

Vezi și: Laura Giurcanu, semnal de alarmă: Apeși pe trei butoane, ai slăbit 10 kg! Nu ne iubim destul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel