Dan Barna vorbește despre lupta cu Iohannis după desemnarea ca prezidențiabil
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Barna / Iohannis
Barna / Iohannis
Dan Barna a afirmat că USR are o relație firească cu PNL, precizând că cel mai interesant obiectiv pentru țara noastră este ca românii să aleagă în turul al doilea la prezidențiale între Klaus Iohannis și candidatul Alianței USR-PLUS, oricare va fi el.

„Cu PNL este o relație firească, este un alt partid de opoziție. Au un candidat. Românii vor putea să aleagă foarte simplu între candidatul PNL, domnul Klaus Iohannis, sau candidatul Alianței USR-PLUS, vom vedea care va fi acesta. Cred că acesta este obiectivul cel mai interesant pentru România, șansa ca în turul doi al alegerilor prezidențiale să poți opta între Klaus Iohannis și candidatul Alianței USR-PLUS", a declarat Dan Barna, după ce a fost ales prezidențiabilul USR, sâmbătă în Congres.

Întrebat cum se va diferenția de Klaus Iohannis în turul al doilea la prezidențiale, liderul USR a răspuns: „Vor fi două scenarii de Românii pe care le vom dezbate în campanie și în momentul acela dacă voi fi eu, vom vedea dacă voi și eu sau domnul Dacian Cioloș, vom vedea și care sunt elementele de viitor pe care le vom propune României".

Dan Barna a fost ales candidatul USR la prezidențiale, în Congresul de sâmbătă al partidului. Liderul formațiunii a primit 324 de voturi din totalul de 492 de voturi exprimate.

Mihai Goțiu a primit 134 de voturi, Dumitru Stanca - 5 voturi, iar Dragoș Dinulescu doar 3 voturi, relatează Mediafax. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel