Departamentul pentru Luptă Anti-Fraudă, anunț despre Barna. Andrei Caramitru: Opaaaa. Bravo, nenorociților. Porcilor!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Andrei Caramitru
Andrei Caramitru
Rise Project a venit cu noi informații despre Dan Barna în urma cărora Andrei Caramitru a reacționat dur.

Departamentul pentru Luptă Anti-Fraudă a anunțat că anchetează unul dintre proiectele pe care firmele lui Dan Barna le-a desfășurat.

Rise Project a scris pe Facebook: ”Proiectele de incluziune socială pe bani europeni, care implică firma lui Dan Barna, sunt verificate acum la Departamentul pentru Luptă Anti-Fraudă.


Două dintre ele ("SES-am deschide-te" și "Biblioteca bunelor practici") au intrat în cercetări preliminare după articolul nostru de marți.


Primul, implementat în tandem cu CJ Alba, a inclus croitoria condusă de sora lui Barna și o tipografie căpușată sistematic.
În al doilea, eșuat complet, compania lui Barna a fost beneficiar direct.


Al treilea, "Punți Comunitare", se află deja sub investigația DLAF. Parteneri cu CJ Alba și aici, Barna și Jaliu au finanțat din banii contribuabilului european o casă de producție devalizată între timp și o bază sportivă modernizată cu resurse destinate persoanelor defavorizate”.

Reacția lui Andrei Caramitru

”Opaaaa. Bravo mai nenorociților. Deci faceti schema iar? Și iar NU o sa va iasă porcilor. Va e frica hai? Ca pe sondaje sunteți praf nu e așa? Și faceți mizerii sa scoateți oamenii din cursa pe nimic da? Cu câteva zile înainte da? Ca pe codruta. Ca pe Orban la primărie acum ceva timp. Și tot nu v-a iesit. Nu o sa va iasă nici acum. Porcilor...”, a scris Andrei Caramitru.

”Rise a ieșit iar. Cu o mizerie inimaginabila. Uite ce scrie Rise. Au făcut denunț și după zic: uite hârtia ca au primit denunțul deci Barna e vinovat. O asemenea mizerie e peste orice am văzut pana acum”, a mai scris Andrei Caramitru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel