Dan Barna RĂSPUNDE la apelul lui Marcel Ciolacu: Nu are rost să...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Dan Barna FOTO AGERPRES
Dan Barna FOTO AGERPRES
Preşedintele USR, Dan Barna, a răspuns apelului lansat de Marcel Ciolacu și, în exclusivitate pentru DCNEWS, a anunţat când crede că ar putea fi organizate alegerile locale. 

"Este decizia Curţii şi trebuie să o respectăm, fără îndoială. După cum arată această decizie, se precizează că fiind o situaţie excepţională, prelungirea se face prin lege, de către Parlament. În aceeaşi lege poate fi prevăzut, dat fiind că acea prelungire se face cu un termen, şi data alegerilor. Noi asta am şi solicitat imediat după plan, o consultare cu toate partidele din Parlament pentru a stabili data. 

Dată fiind evoluţia pandemiei, eu cred că am putea avea alegeri locale undeva în final de septembrie, început de octombrie. Nu are rost să prelungim sine die, pentru a vedea ce se mai întâmplă la anul şi pentru a rămâne şase, şapte, opt luni în campanie electorală. Legat de alegerile parlamentare, nu văd niciun motiv pentru care să nu se ţină la termen, în decembrie.", a declarat Dan Barna în exclusivitate pentru DC NEWS. 

VEZI ŞI Ciolacu, APEL către partide: Jocul pe sub masă și aranjamentele PNL au luat sfârșit!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel