Dan Barna, pe făraș? Cum i-a luat Dacian Cioloș fața și l-a lăsat pe tușă
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Co-liderul USR-PLUS, Dan Barna, se află în izolare, fiind infectat cu coronavirus. 

Astăzi, declarațiile de la sediul alianței USR-PLUS au fost făcute de către Dacian Cioloș, care și-a cântat victoria și dublarea scorului USR de la alegerile parlamentare din 2016. Tot el, Dacian Cioloș, este și propunerea alianței pentru funcția de premier, într-o guvernare alături de PNL, dar peste capul lui Ludovic Orban. 

Dan Barna, deloc vizibil din cauza infectării și izolării forțate, a fost marele absent de pe scena politică, dar și cel care a încasat criticile, fiind văzut vinovat de scorul slab în comparație cu cel de la alegerile europarlamentare. 

În timp ce Dan Barna este aspru criticat, Dacian Cioloș primește mesaje de tipul: ”Scăpați de Barna. Veniți cu un plan serios, cu măsuri concrete. Și peste 4 ani poate luați 30-35%”, ”Dan Barna trebuia să plece de mult din partid, dacă voiați să fiți corecți.”, ”Dezamăgitor, dar poate că prezența asta scăzută la vot vă va trage un semnal de alarmă despre ce se întâmplă în partid cu Barna & Co.... poate totuși realizează că este timpul să facă un pas în spate...”, ”Nu pot să cred ce am ajuns din cauza lui Barna! Jos cu el, vă rugăm. Ați pierdut 10% din cauza lor. Partidul ar fi avut astăzi 22-23%! Nu pot să cred ce îmi e dat să văd cu aceste rezultate...”. 

În timp ce lui Dan Barna i se transmite să facă un pas în spate, lui Dacian Cioloș i se spune că scape de Dan Barna. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel