Dan Barna nu ar mai avea majoritate în echipa Biroului Național al USR - UPDATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Dan Barna/ Foto Agerpres
Dan Barna/ Foto Agerpres
Din totalul de 24 de membri ai Biroului Național al USR, validați în Congres Național la Timișoara, doar 11 au fost aleși ca făcând parte din „echipa Barna USR la guvernare”, potrivit unui document citat de Mediafax.

Biroul Național al USR are în total un număr de 24 de membri, iar dintre care doar 11 fac parte din „echipa Barna USR la guvernare". Restul membrilor BN al partidului sunt din grupul „Uniți Salvăm România", „USR Unit", „USR echilibrat" și „USR la firul ierbii".

Cei șapte vicepreședinți ai USR, aleși în Congresul de sâmbătă al formațiunii sunt: Ion Bulai - „Echipa Barna la guvernare", Stelian Ion - „Uniți Salvăm România", Cristina Prună - „Echipa Barna la guvernare", Nicolae Bogdănel Ștefănuță - „Uniți Salvăm România", Claudiu Năsui - „Echipa Barna la guvernare", Cristian Seidler - „Uniți Salvăm România" și Allen Coliban - „USR echilibrat", conform documentului citat de Mediafax.

De asemenea, Cristian Ghinea nu a mai candidat la funcții în partid, Cătălin Drulă este acum doar membru în Biroul Național, iar Ionuț Moșteanu nu a mai fost ales vicepreședinte, ci simplu membru al BN.

UPDATE: USR a anunțat lista oficială din care reiese că Barna are majoritate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel