Data publicării:

Dan Barna, fotografie cu soția, cu mască în pustietate. Mircea Badea, mesaj ironic

Autor: Dan Carp | Categorie: Stiri
WhatsApp
După ce simultan mai mulți miniștri au fost surprinși fără mască în locuri publice generând dezaprobare din partea opiniei publice, de această dată apare o fotografie aflată în cealaltă extremă: Dan Barna, alături de soție în pustietate, ambii cu mască la gură. 

Mircea Badea a comentat în stil ironic fotografia cu cei doi membri ai familiei Barna:

"Domnul Barna cu sotia in pustie, pe distantare fizica intre ei plus masca. Cred ca a dat un semnal," a scris Badea pe Facebook.

Val de amenzi printre aleși, după ce s-au fotografiat singuri ori au fost surprinși de presă fără mască

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, și alte patru persoane au fost amendate, după ce au apărut în imagini, la o acțiune de împădurire în Tălmaciu, județul Sibiu.

De asemenea, ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a fost fotografiat, luni, fără mască de protecție Covid-19 pe holurile Parlamentului, deși conduita sanitară prevede că portul măștii este necesar în toate spațiile închise.

Ministrul Sănătății a spus că și-a dat jos masca pentru a fi auzit mai bine într-o conferință video și pentru că îi era sete: „fără îndoială, am greșit și toate criticile sunt justificate”.

Un alt episod care a arătat că aleșii nu respectă restricțiile pe care chiar ei le cer și le impun s-a desfășurat la începutul pandemiei atunci când Ludovic Orban, pe atunci premier în funcție și-a invitat colegii din Executiv la el în birou, acolo unde s-a stat fără mască, se fuma și se consuma alcool. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel