Dan Barna: CCR nu mai e a României!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Dan Barna: CCR nu mai e a României!
Dan Barna: CCR nu mai e a României!
Curtea Constituţională a României  nu mai este a ţării, ci a Partidului Social Democrat, prin decizia luată miercuri, consideră preşedintele USR, deputatul Dan Barna.

'România confiscată - Preşedintele a devenit notar. Curtea Constituţională nu mai e a României, e a PSD. CCR nu mai apără Constituţia, ci o rescrie potrivit intereselor unor penali care vor - cu preţul distrugerii independenţei justiţiei - să scape de răspundere pentru furturile şi abuzurile lor. Interesul României este să aibă o justiţie independentă, cu magistraţi imparţiali şi profesionişti, nu subordonaţi politicienilor, oricare ar fi aceştia. Or, decizia CCR care dă dreptate Guvernului va avea acest efect: subordonarea procurorilor partidului care deţine guvernarea. O traduce astfel chiar Tudorel Toader, înaintea apariţiei motivării', a scris Dan Barna, pe pagina sa de socializare.

Semnal de alarmă

Potrivit liderului USR, 'CCR a abdicat în misiunea de a servi obiectivele înalte ale societăţii. Noi suntem aici pentru a trage acest semnal de alarmă: ordinea constituţională este modificată fără niciun drept de instituţia care ar trebui să o păzească.' 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel