Dan Antonescu - Tonel Pop, SCANDAL la România TV. Să nu minţim poporul cu televizorul / Dacă deranjează comentariile mele, puteţi să le ignoraţi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Expertul criminolog Dan Antonescu a avut un schimb de replici cu avocatul Tonel Pop, la România TV, pe tema cazului fetiţei ucise în Dâmboviţa.  

Avocatul Tonel Pop a intervenit prin telefon pentru a face precizări legate de cazul fetiţei ucise în Dâmboviţa după ce, anterior, Dan Antonescu a povestit cum au acţionat autorităţile de la momentul anunţării dispariţiei şi a explicat de ce nu a fost oprit suspectul olandez să iasă din ţară. 

"Să nu minţim poporul cu televizorul. Chiar dacă fetiţa nu era găsită moartă, exista un dosar de dispariţie. Nu ne interesa ca fetiţa sa fie  moartă pentru ca un martor să fie blocat la graniţă. În calitate de martor poţi să-l blochezi, poţi să-l iei cu mandat şi să-l audiezi. (...) Individul era suspect în acest dosar. Nu trebuie să ai acte procedurale de nu ştiu ce fel, să-l pui sub acuzare, să ai nu ştiu ce probe, să găseşti fetiţa moartă, pentru a luat o anumită persoană să fie martor. Martorul e obligat să depună declaraţie, poate fi luat cu mandat şi nu se vorbeşte prin mailuri sau alte chestiuni de socializare cu un suspect care, într-adevăr, la acel moment, putea fi martor. E strigător la cer că au dat OK să plece acea persoană. L-am urmărit pe domnul Antonescu şi am văzut că nu face altceva decât să ia apărarea foştilor colegi şi subalterni, într-un mod incredibil. Să-mi răspundă dânsul dacă nu am dreptate", a spus Tonel Pop. 

"Nu am ce să răspund pentru că nu am datele dosarului. Încercam să găsesc un fir logic al unor evenimente despre care am aflat din presă. Nu mă erijez în apărătorul nimănui, încerc să fiu obiectiv. Dacă deranjează comentariile mele, puteţi să le ignoraţi. (...) Nu vreau să intru într-o polemică inutilă", a răspuns Dan Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel