Damiano David, solistul trupei Maneskin, câştigătoarea Eurovision 2021, testat antidrog. "Nu spuneţi asta. Fără cocaină!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Damiano David.
Sursa foto: Facebook Damiano David.
Solistul trupei italiene Maneskin, câştigătoarea celei de-a 65-a ediţii a concursului Eurovision, se va supune unui test antidrog după un comportament semnalat ca fiind suspect în timpul competiţie.

"Grupul a respins ferm acuzaţiile de consum de droguri, iar cântăreţul în cauză (Damiano David) se va supune în mod voluntar testării la întoarcerea în ţară", a declarat Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune (EBU) într-un comunicat, relatează AFP.

"Au cerut chiar ei noaptea trecută, însă acest lucru nu a putut fi organizat imediat de EBU", se precizează în comunicat.

Damiano David va fi supus unui test antidrog la întoarcerea în Italia, după controversa provocată de un videoclip devenit viral în care poate fi văzut aplecându-se şi atingând masa cu nasul în plină competiţie, sâmbătă la Rotterdam, imagini care au fost văzute în direct în întreaga lume, scrie Agerpres. Cântăreţul a fost întrebat despre incident în timpul conferinţei de presă a trupei câştigătoare şi a explicat că s-a aplecat pentru că chitaristul Thomas Raggi tocmai spărsese un pahar.

Vezi și: Eurovision 2021: Trupa italiană Maneskin, câştigătoarea trofeului

"Nu consum droguri. Vă rog, băieţi. Nu spuneţi asta. Fără cocaină"

"Nu consum droguri. Vă rog, băieţi. Nu spuneţi asta. Fără cocaină. Vă rog să nu spuneţi asta", a răspuns Damiano David.

Grupul a scris apoi pe contul său de Instagram: "Suntem pregătiţi să ne supunem testelor deoarece nu avem nimic de ascuns". "Suntem cu adevărat şocaţi pentru că unii spun că Damiano consumă droguri. Suntem cu adevărat ÎMPOTRIVA drogurilor şi nu am prizat niciodată cocaină", au dat ei asigurări.

Formaţia italiană Maneskin, alcătuită din patru membri, trei băieţi şi o fată, a fost declarată câştigătoarea concursului Eurovision 2021, desfăşurat în Olanda. Grupul a avut o prestaţie puternică, impresionând cu o piesă rock foarte antrenantă, în stil garage rock, intitulată Zitti e buoni, care s-a aflat în fruntea pronosticurilor specialiştilor. Graţie unui important impuls al voturilor din partea publicului, reprezentanţii Italiei au acumulat un total de 524 de puncte. Maneskin au câştigat cu aceeaşi melodie şi marele premiu la ediţia 71 a festivalului cântecului de la San Remo din 2021. 

Vezi și: Gafă și apariție bizară a Amandei Holden la Eurovision. „Zici că e un extra al filmului Chicken Run“, a spus un fan / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel