Dâmbovița, primul județ unde s-au semnat contracte de amenajarea de stații de încărcare auto
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Dâmbovița este primul județ din țară unde se semnează contractele de finanțare pentru amenajarea de stații de încărcare auto și piste de biciclete, a ținut să precizeze Corneliu Ștefan, președintele PSD al onsiliului Județean.

"Astăzi, (luni, n.r.), alături de președintele AFM, Laurențiu Neculaescu, am participat la semnarea a 31 de contracte cu o valoare de peste 46.000.000 de lei.

La capitolul stații de încărcare auto, cu sprijinul AFM, în localitățile Sălcioara, Bezdead, Runcu, Ocnița, Nucet, Conțești, Aninoasa, Hulubești, Bucșani, Bilciurești, Gura Foii, Cojasca, Răzvad, Ludești, Tătărani, Fieni, Cornățelu, Butimanu, Tărtășești, Petrești, Vișina, Cobia, Perșinari, Potlogi și Șelaru, se vor amenaja 369 de stații în valoare de 22.000.000 de lei.

Totodată, în comunele #Hulubești, #Morteni, #Mănești, #ValeaMare, #Brezoaiele și #Poiana, vor realiza 24,5 km de piste de biciclete, proiectele acestor administrații ridicându-se la peste 24.500.000 de lei.

Mă bucur că primarii dâmbovițeni înțeleg importanța infrastructurii dedicate vehiculelor electrice, prin amenajarea stațiilor de încărcare auto, dar și a facilităților pentru bicicliști, prin construirea de piste de biciclete.

Îi felicit pe toți și sunt convins că, în perioada următoare, și alte comunități dâmbovițene vor beneficia de finanțarea Administrației Fondului pentru Mediu pentru proiecte de acest tip, a precizate Corneliu Ștefan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel