Data publicării:

Dâmbovița, depozit zonal de materiale pentru situații de urgență

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Facebook Corneliu Ștefan
Foto: Facebook Corneliu Ștefan
În județul Dâmbovița s-a inaugurat un depozit zonal de materiale pentru situații de urgență, epozit construit  de către Crucea Roșie, a precizat președintele PSD al Consiliului Județean Dâmbovița.

"Punctul logistic construit în județul nostru de către Crucea Roșie Română și Crucea Roșie Italiană va deservi județele Prahova, Giurgiu, Teleorman, Argeș, Vâlcea și Olt, iar datorită acestuia va crește capacitatea de răspuns în cazul dezastrelor naturale, crizelor umanitare sau al altor situații neprevăzute", a precizat Corneliu Ștefan.

"Cu resursele disponibile în apropiere, timpul necesar pentru a livra ajutoare în zonele afectate va fi semnificativ redus.

Pe de altă parte, faptul că în Dâmbovița s-a înființat acest depozit este și o recunoaștere a capacității organizatorice a filialei dâmbovițene de Crucea Roșie.

I-am asigurat pe toți cei prezenți că, în calitate de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, le voi sprijini toate acțiunile și activitățile viitoare, așa cum de altfel s-a întâmplat și până acum. Doar în ultimii 4 ani, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat Crucii Roșii Dâmbovița, pentru cheltuieli curente și ajutoare sociale, aproximativ 2,5 milioane de lei.

Mulțumim partenerilor noștri de la Crucea Roșie Italiană pentru sprijin și îi felicităm pe toți pentru ajutorul acordat celor aflați în dificultate", a mai precizat Corneliu Ștefan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel