Dâmbovița: A fost inaugurat drumul Dichiu – Bolboci – Peștera
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Adrian Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a inaugurat  sectorul Dichiu – Bolboci – Peștera, partea a proiectului de modernizare a DJ 714.

Tronsonul de drum are o lungime de circa 8 kilometri, investiția ridicându-se la valoarea de 10.770.542 lei. Drumul a fost reabilitat de la zero, cu 2 straturi de asfalt, lucrările de artă cuprinzând șanțuri și rigole betonate, 26 podețe tubulare noi, 12 podețe existente desfundate, parapeți metalici și indicatoare rutiere.

SC TEL DRUM SA a fost societatea  constructoare, care  a lucrat în avans, cu mult peste lucrările decontate. Din totalul investiției, s-au decontat doar 5.453.679 lei, restul banilor urmând a fi plătiți de îndată ce Guvernul va relua alocările pe OUG 28.

[citeste si]

De asemenea, în baza unui contract de sponsorizare, constructorul a realizat și racordarea drumului județean DJ 714 la aleile din cadrul incintei Salvamont Peștera. Pentru deblocarea circulației,  Adrian Țuțuianu a declarat că  a discutat cu constructorul și a primit un accept pentru realizarea unei parcări la Mănăstirea Peștera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel