Data actualizării:
Data publicării:

Daliana Răducan, față-n față cu fosta soție a lui Răzvan Simion. De ce s-au întâlnit cele două

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Instagram Daliana Raducan
Foto: Instagram Daliana Raducan
Răzvan Simion și-a dus iubita acasă la fosta soție.

Lidia Buble și Răzvan Simion au format timp de cinci ani anul dintre cele mai iubite și solide cupluri, iar atunci când toată lumea aștepta ca cei doi să facă anunțul nunții, a venit cel al despărțirii. 

Pe vremea când matinalul de la Neatza a cunoscut-o pe Lidia Buble, era căsătorit cu Diana, femeia care i-a dăruit doi copii, iar mai apoi, odată ce s-au îndrăgostit, cei doi au trecut printr-o "iubire interzisă".

Acum, la mai bine de un an de la despărțirea celor doi, Răzvan Simion iubește din nou și este într-o relația cu Daliana Răducan. Nici Lidia Buble nu este singură, ea fiind împreună cu Harlys Becerra.

Revenind la prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani, acesta a fost surprins într-o ipostază neașteptată.  

Zilele trecute, Răzvan Simion s-a dus împreună cu actuala sa iubită la Timișoara, acolo unde locuiesc cei doi copii ai săi, Ianca și Tudor, împreună cu mama lor și actualul său partener, Radu Biță.

Astfel, matinalul și-a dus iubita acasă la fosta soție și asta cu ocazia zilei de naștere a lui Tudor, fiul cel mic al lui Răzvan Simion. 

Imaginile cu întâlnirea au fost surprinse chiar de Daliana Răducan și publicate pe pagina sa de Instagram, ulterior fiind distribuite și de Răzvan Simion.

Ce cadou i-a făcut Răzvan Simion fiului său

Răzvan Simion i-a făcut o surpriză de neuitat fiului său, un cadou pe care copilul și-l dorea de mult. Alături de Dani Oțil, mare pasionat de curse, mașini și motociclete, Răzvan Simion i-a luat lui Tudor o motocicletă.

Momentul emoționant dintre Răzvan Simion și Tudor a fost surprins într-un video.

Conform cancan.ro, Diana Simion i-a invitat pe toți în casă pentru a-l sărbători pe adolescent cu un tort spectaculos. La petrecere au fost și actualul ei partener, Radu Biță, dar și Ianca Simion, fiica cuplului.

Daliana Răducan, despre începutul relației cu Răzvan Simion: Adevărul se simte, nu trebuie pus pe masă

"Eu nu știam mai multe despre Răzvan decât știe toată lumea. Șansa mea a fost să îi văd sufletul, și asta a făcut cât 1.000 de cuvinte. Nu este mare diferență între omul de pe ecran și cel de acasă. Poate doar că nu e atât de vorbăreț acasă. (zâmbește) L-aș subestima pe Răzvan dacă l-aș defini printr-un singur element. Mi-a plăcut pur și simplu, în totalitate. Îl admir pentru intelectul lui, pentru sufletul lui, pentru șarmul lui, dar mai ales pentru modul în care știe să mă completeze", a spus Daliana Răducan pentru viva.ro.

"Pentru mine, relația cu o persoană publică a fost ca o sabie cu două tăișuri. Meseria mea presupune o anumită conduită, iar eu mi-am asumat un risc. Am avut încredere în mine, în Răzvan, în noi și în cei care ne privesc. Adevărul se simte, nu trebuie pus pe masă", a mai spus aceasta.

Cine este Daliana Răducan

Răzvan Simion a fost întotdeauna discret în ceea ce privește viața personală și familia, cu atât mai mult după despărțirea de Lidia Buble și după ce a intrat într-o nouă relație. 

Este vorba despre Daliana Răducan. Cei doi sunt împreună din vara anului trecut, dar abia acum și-au făcut publică relația. Cei doi au fost surprinși împreună în Istanbul, imediat după despărțirea de Lidia Buble, însă prezentatorul TV a negat atunci că ar avea o nouă relație.

Daliana Răducan nu este străină de televiziune. Aceasta a făcut parte din echipa "Visuri la cheie", emisiunea de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior.

De câțiva ani, ea lucrează pe cont propriu, având un birou cochet în București.

"Ne-am mutat destul de repede, acesta a fost testul relației noastre. Traiul în comun ori distruge, ori construiește relația", au spus Daliana Răducan și Răzvan Simion într-un interviu recent.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? (@tudor_simion27)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel