Daea vrea DONAȚII. "Un fermier a avut un necaz: au ars 50 de oi cu 50 de miei"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Petre Daea
Petre Daea
Un cioban din Sibiu a rămas fără 50 de oi şi 50 de miei, în urma unui incendiu.

Astfel, ministrul Agriculturii, Petre Daea, îi îndeamnă pe ceilalţi fermieri să-l ajute să-şi refacă turma, prin intermediul unei linii de sponsorizare.

[citeste si]

'În Şura Mică, la Sibiu, un fermier a avut un necaz: i-a luat foc furajul şi evident nu a putut elibera oile şi au ars 50 de oi cu 50 de miei. Am socotit necesar să meargă consilierul meu care era în zonă. S-a dus la faţa locului, am discutat eu direct cu fermierul respectiv, să-l îmbărbătez, cum o fac de fiecare dată', a declarat, luni, Petre Daea, prezent la o conferinţă pe teme de profil. El a adăugat că deja există fermieri care i-au sărit în ajutor.

O linie de sponsorizare 

'Am ajuns la concluzia să deschidem o linie de sponsorizare la nivelul Direcţiei Agricole şi ceilalţi crescători de ovine să îi doneze o oaie, două, câte pot, astfel încât să-şi refacă efectivul. Până la această dată avem semnale bune în direcţia aceasta, iar când vor ajunge oile la fermierul aflat în situaţia grea o să vă informăm în aşa fel încât să vedeţi că se realizează ce spunem şi oamenii sunt solidari. Fiţi şi voi solidari cu ei!', le-a spus Daea jurnaliştilor prezenţi la conferinţă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel