Daea, SCANDAL SPUMOS cu Stamule de la PNL: V-a rămas numai cormoranul în cap! E bine totuși că a avut loc
Autor: Mircea F. Cristian | Publicat pe: 19 oct 2019, 20:43
WhatsApp
Petre Daea, scandal cu un liberal!

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a vorbit sâmbătă seara, despre producția agricolă de anul acesta și despre creșterea... sau descreșterea prețurilor.

El a intrat într-un dialog aprins cu Tănase Stamule, consilier local PNL sectorul 1, în studioul România Tv, sâmbătă seara

Stamule i-a reproșat lui Daea că există o subvenție la pește, lucru contrazis de ministru, într-un dialog spumos, marca Petre Daea, pe care vi-l prezentăm mai jos:

PD - ”V-a intrat și dvs. cormoranul în cap?”

TS - ”Nu, producătorii de pește, pur și simplu, preferă să ia subvenția și să nu mai crească pește”

PD - ”De unde știți asta?”

TS - ”De la producători!”

PD  - ”Dvs. sunteți paralel cu acest domeniu, dacă spuneți de subvenție la piscicultură. Dvs. trebuie să fiți la o singură baltă: la balta cunoașterii! Nu puteți intra cu mine în dialog, pentru că dvs. nu aveți habar de acest domeniu, pentru că îmi dau seama acum ce spuneți. E păcat că veniți la televizor fără să vă spălați un pic cu știința în domeniu”, a fost replica acidă a lui Petre Daea.

Tănase Stamule i-a explicat apoi de unde știe că piscicultorii primesc subvenții, dar iar a fost contrazis: 

PD - ”Nu există nicio subvenție pentru piscicultură. V-a rămas numai cormoranul în cap. E bine totuși că a avut loc și e bine că a rămas cormoranul în cap pentru a sublinia acesta”, a răspuns Daea.

TS - ”Ați distrus pur și simplu producția de pește”

PD - Sigur că dvs. cunoașteți foarte multe. N-ați putea înelege un singur lucru: că nu stăpâniți domeniul și veniți la televizor pentru a discuta despre alte chestiuni!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?