Dacian Cioloș, premier. Laura Vicol (PSD): Președintele nu a putut accepta soluția rațională. Joacă poker cu românii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Laura Vicol
Sursă foto: Facebook Laura Vicol
Dacian Cioloș a fost desemnat în această seară pentru funcția prim-ministru al României. Laura Vicol, deputat al Partidului Social Democrat, a oferit o analiză despre decizia președintelui Iohannis de a-l propune pe liderul USR pentru funcția de premier.

Președintele Klaus Iohannis a decis să îl desemneze pentru poziția de candidat la funcția de premier pe Dacian Cioloș.

„Din toate propunerile, eu am reţinut una pe care o voi şi pune în practică. Am decis să desemnez pentru poziţia de candidat la funcţia de prim-ministru pe domnul Dacian Cioloș”, a spus președintele Klaus Iohannis.

De asemenea, Klaus Iohannis a spus că la consultările de luni cu partidele politice a reiterat importanța unor chestiuni care trebuie rezolvate „indiferent cine guvernează” (citește mai mult AICI).

Laura Vicol a comentat decizia președintelui Iohannis

Laura Vicol, deputat al Partidului Social Democrat, a comentat decizia președintelui Iohannis de a-l nominaliza pe Dacian Cioloș pentru funcția de premier:

„În timp ce românii mor cu sutele, noi, cu toții, trebuie să asistăm la un joc politic de un maxim cinism, ce va avea drept consecință prelungirea crizei politice și a suferinței românilor. Nominalizarea lui Dacian Cioloș pentru funcția de premier arată că nici măcar în ultimul ceas președintele nu a putut accepta soluția rațională pentru acest moment: un guvern non-politic pentru a gestiona țara până la alegerile anticipate, la rândul lor absolut necesare.

Din motive greu de înțeles de orice om rațional din această țară, președintele a ajuns să nominalizeze o persoană fără sprijin politic. Această nominalizare este un act de iresponsabilitate la cel mai înalt nivel al statului.

Românii nu au timp și nu au dorința de a sta să analizeze jocurile președintelui și care sunt mizele din spatele acestui gest. România este devastată de valul 4 al pandemiei de coronavirus, total nepregătit de guvernarea PNL-USR-UDMR și despre care președintele Klaus Iohannis și premierul demis Florin Cîțu au zis că nu mai vine. Dar a venit“, spune Laura Vicol.

„Klaus Iohannis joacă poker cu românii“

În tot acest context, ce face președintele? Joacă poker cu România și românii.

Asta a ajuns țara aceasta pentru Klaus Iohannis, Florin Cîțu și autointitulata echipă câștigătoare - un teren de joc pentru satisfacerea setei de putere. De ce altă dovadă mai mare că România este condusă de oameni care nu au ce căuta în aceste funcții mai avem nevoie?

Setea de putere este pentru acești oameni mai importantă chiar și decât viața și sănătatea românilor. Iar acest lucru nu poate fi nici iertat, nici uitat!“, a precizat Laura Vicol.

CITEȘTE ȘI   -  Ciolacu: Desemnarea lui Cioloș reprezintă primul pas spre ANTICIPATE!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel