Dacian Cioloș, primele explicații după ce l-a retras pe Andrei Baciu
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Liviu Dragnea și Dacian Cioloș
Liviu Dragnea și Dacian Cioloș
Premierul desemnat Dacian Cioloș susține că a aflat că Andrei Baciu este medic rezident după ce l-a nominalizat ca ministru al Sănătății. 

Dacian Cioloș a subliniat că a decis să retragă propunerea lui Andrei Baciu pentru Ministerul Sănătății pentru că nu a vrut să "păteze imaginea și integritate guvernului". 

"Sunt niște lucruri pe care dânsul (Andrei Baciu, n.r.) din pacate nu mi le-a spus dincolo de calități, competențe și idei", a spus Dacian Cioloș, întrebat de ce a retras nominalizarea sa ca ministru, potrivit HotNews. Premierul desemnat a mai spus că problemele semnalate de media "sunt pentru mine sensibile și nu vreau să pătez imaginea și integritatea acestui guvern". 

Întrebat dacă decizia de a-l retrage pe Andrei Baciu a avut legătură cu Liviu Dragnea, președintele PSD, Dacian Cioloș a răspuns: "L-am retras pentru că așa am decis eu". 

"Colaboratorii mei care urmăresc presa mi-au semnalat acest lucru și în 5 minute am luat decizia", a susținut Dacian Cioloș. A adăugat: "Mi-am asumat propunerea și îmi asum totodată și decizia de a-l scoate de pe listă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel