Dacian Cioloș l-a eliberat din funcție pe președintele ANFP
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
József Birtalan a fost eliberat din funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP), printr-o decizie a premierului Dacian Cioloș.

Conform deciziei, Cristian Vasile Bitea, vicepreședinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, exercită atribuțiile președintelui ANFP până la numirea președintelui instituției, conform legii, scrie Agerpres.

Decizia premierului Cioloș a fost luată având în vedere o propunere a vicepremierului Vasile Dîncu, ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, fiind publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Tot miercuri a fost publicată în Monitorul Oficial și decizia premierului Dacian Cioloș privind eliberarea lui Adrian Sanda din funcția de secretar de stat al Secretariatului de stat pentru recunoașterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989.

Potrivit deciziei, subsecretarul de stat Octav Bjoza exercită atribuțiile secretarului de stat al Secretariatului până la numirea conducătorului instituției, în condițiile legii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel