Dacia suspendă comenzile pentru modelul Spring
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Dacia
Facebook Dacia
Dacia a anunţat că va suspenda precomenzile pentru modelul electric Spring. Interesul pentru această maşină este uriaş, fiind înregistrate deja mii de comenzi. 

Dacia Spring a înregistrat record după record în primele zile de la deschiderea precomenzilor. Peste 4000 de persoane au înregistrat o precomandă în primul weekend. Din cauza numărului foarte mare de accesări, site-ul Dacia a cedat pentru scurt timp.

Interesul uriaș îi constrânge pe cei de la Dacia să renunțe temporar la sistemul de precomenzi și să recurgă la o listă de așteptare. Cei care își doresc o Dacia Spring trebuie să urmeze pașii indicați pe site-ul Dacia. După înscrierea pe lista de așteptare, aceștia vor fi contactați de către un Agent Dacia atunci când agentul va putea oferi informații despre achiziție și livrare. În urma contactării, clienții trebuie să se prezinte la Agentul Dacia pentru efectuarea unei comenzi ferme.

Cei care renunţă nu plătesc despăgubiri

Urmează semnarea contractului de vânzare-cumpărare și ulterior, achitarea integrală a prețului mașinii comandate.

Cei care decid să renunțe la înscrierea pe lista de așteptare pot face acest lucru oricând, până în momentul semnării contractului de vânzare-cumpărare. Aceștia nu vor fi obligați să achite vreun cost sau să plătească vreo despăgubire, scrie promotor.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel